Telefon
WhatsApp
İstanbul'da Yeniden Bartın'ı İnşa Ediyoruz

İstanbul'da Yeniden Bartın'ı İnşa Ediyoruz.

Sevgili Bartınlılar istanbulda yeniden bir araya gelmenin huzurunu ve heyacanını yaşıyoruz

istanbuldaki bartınlılar derneği yeni yapılanması ile 100 bin artınlıyı bir araya getiriyoruz şimdi birlik olama zamanı yeni yapmış olduğumuz 200 m2 dernek merkezimiz ile bir araya gelme zamanı.

dernek yönetim kurulu başkanı şükrü yavuzaslan imzası ile yeniden istanbuldaki bartınlı diyoruz başkan vekilimiz iş adamı galatasaray konre üyesi ve zonguldak hava alınını çaycumaya kurulmasında 4 kişiden biri olan Adem ÇUKUR en büyük katkıları, yine Genel sekreter  Hisar sürücü kursu, fenbilimleri dersanesi kuruccusu iş adamı Orhan EREN, yine derneğimizin kurucu başkanı siyasetci gıda turizm iş alanında faliyet gösteren Şenol DENİZCİ, Sayman onparmağında on marifet olan derneğimizin en ince ayrıntılı kurulumunu sağlayan elektrik elektronik teknisyeni istinye park güvenlik sistemleri yöneticisi Önder KAMIŞ, Yine kadın kolları başkanımız sanatcı kimliği bartın ile ilgili besteleri ile gündeme oturmuş sanatcı yazar GÜLESİN.

Şimdi burada bartın vurgusu ile yola yola çıkmış yeniden bartın dememizin bir amacı var 2. yüzyılda bartın layık olduğu yere gelecek diyoruz ve farklı bir konsept elit bir yapılanma ile yola devam ediyoruz derken istanbulda 100 bin bartınlının derneği olma yolunda adım attık bu isim üzerine başka bir isim yok istanbuldaki bartınlılar derneği.

Faliyetlerimize ve derneğimize katılmak için aynı yerde olmanıza gerek yok istanbulun neresinde olursanız olun biz size bir telefon kadar yakınız ister telefon ederek ister merkezimize uğrayak bir çayımızı kahvemizi için bizde silere projelerimizi anlatalım .

Dernekcilik faliyetlerinde uzun yıllar tebcrübemiz doğrultusunda dernekler bir insana dokunamıyorsa bir faliyet yapamıyorsa tabela ve beyaname derneğinden öte gidemiyorsa bunun adına dernek denmez tabela önünde bolca fotoraf çektirmek denir.

Amacımız insana hizmet etmek insanları dinlemek, kadınlarımızı dinlemek gençlerimiz dinlemek onlara konferanslarla bilgi birikim yüklemek daha aydın dinamik sosyal gençler inşa etmek bu anlamda biz varız diyoruz. 

bazen rakipler karşıtlar kıskançlık yapsalar dahi bunun karşılığı daha da güçlenmek, azim ve kararlılık içerisinde olmayı gerektirir!

Şükrü Yavuzarslan iyi bir ekip kurdu. ve çok başarılı bir yönetimi var. İstanbul Bartın’ı hissedecek ve Bartın İstanbul’da en iyi şekilde temsil edilecek.
iyi bir mekan, başarılı güçlü yönetim ve Dernek Üyeleri ve iyi bir çevreyle farkındalık yaratacaklardır.

başarın ancak alkışlanabilir! tek başına bir orduyu yönetebilecek ve tek başına bir nefer olarak bir ordu kadar güç ve mücadele edebilecek azim kararlılık sende var.

Alkışlanır ve takdir edilir daha başka bir şey söylemeye ne hacet! 

İstanbul’da Bartınlı derneklerimizden güzel mekanları olan Pendik Drahnader, Kadıköy Bartınlılar Derneği, Kağıthane Çeder, Barkozder-Barkumder- Aşağıdere Derneği, Özbaşı Derneği ortak mekanı, Esenyurt‘ta İstbarder, Düzköy Derneği ve isimlerini saymadığım derneklerimizin mekanları var.

Dernek yaşatmak dernek kurmaktan çok daha zordur.
Yani,
bir mekanı yaşatmak mekanı kurmaktan daha zordur.

İstanbul’daki Bartınlılar Derneği yönetim kurulu Arkadaşlarımız böyle başarılı bir mekanı ortaya çıkarttılar. Aynı başarıyı mekanı yaşatmak, büyütmek adına aynı azim ve kararlılıkla hareket etmelerini öneriyor ve edeceklerine inanıyorum.

Dernekçilik, cemiyetleri yaşatmak çok özveri istiyor.
Bu işler için zaman ayırmak ve maddiyat ayırmak gerekiyor.

bu işi yapan arkadaşlar; topluma büyük hizmet ediyorlar.

İnsanın iki görevi vardır. birincisi; kendisine karşı yapmak zorunda olduğu yaşamak adına,barınmak korunmak, giyinmek gibi bir görevdir ki bunu yapmak zorundadır.

ama ikinci bir görevi daha vardır ki bu bir ibadettir ki Topluma karşı olan görevdir.
Burada zorunluluk yoktur, gönüllülük bardır. Gönüllülük topluma hizmettir.
çok kutsal, çok değerli bir hizmettir.

dernekçilik, vakıfcılık, sendikacılık ve siyasi partilerde hizmet etmek aynı değerde topluma hizmettir.

Ortak paydadaki insanların bir araya gelmesi ile geleneklerini ve geleceklerini yaşatmak adına birlikte yaşam mücadelesi veriyorlar.

İstanbul’daki Bartinli derneklerimiz haberleşme, dayanışma, yardımlaşma adına ciddi bir hizmet veriyorlar.

İstanbul’daki Bartınlılar Dernek başkanı Şükrü Yavuzarslan, başkan Vekili Adem ÇUKUR,
Genel Sekreter Orhan Eren, başkan yardımcıları Önder kamış ve şenol Denizci.

emeği geçen maddi ve manevi desteği olan arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum Sayglerımla.

Başarılı insan hedeflerinden vazgeçmeyen, başarısız olmaktan asla korkmayan, karşılaştığı her probleme çözüm odaklı yaklaşan ve sonuca kolay ve kısa sürede ulaşılmayacağını bilen insandır.
Şükrü Yavuzarslan bu tarife uyan başarılı bir insandır. Istanbuldaki Bartınlılar Derneği başarılı olmak için hedefleri, idealleri peşinde koşmaktadır.

Şükrü YAVUZASLAN 

istanbuldakibartinlilarderneği.com.tr 

Web Sitemizden Ulaşabilirsiniz 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Reklam

Anket