Telefon
WhatsApp

Maltepe Nakliyat, Maltepe Evden Eve Nakliyat

şükrü yavuzaslan

0535 742 44 95

https://maltepenakliyat.com/

bilgi@maltepenakliyat.com

İstanbul

Kartal

Atalar Caddesi Kurtoğlu Sokak No:.12/B

511 Görüntülenme

Asansörlü Nakliyat

Farklı iki adres arasında herhangi bir eşyanın, ürünün veya yükün taşınmasına nakliyat adı verilir. Nakliyat çalışmalarında farklı kategorilere ait yükler taşınmaktadır. Yük taşımacılığında yükün zarar görmemesi, zamanın doğru kullanılması önemlidir. Tecrübe sahibi firmamız profesyonel nakliye hizmeti vermektedir. Zamanla yüksek katlı binaların artmasıyla nakliye sektöründe de bazı zorluklar yaşanmıştır. Sektörde duyulan ihtiyaç doğrultusunda eşyaların yüksek katlı binalara daha kolay taşınması, yüksek katlı binalardan eşyaların daha kolay indirilmesi için asansörlü araçlar geliştirilmiştir. Maltepe asansörlü nakliyat çalışmaları için özel geliştirilmiş araçlar kullanılır. Bu araçlar sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf sağlanır.

Asansörlü Nakliyat Güvenilir Mi?

Maltepe asansörlü nakliyat güvenilir bir işlemdir. Firmamız tam donanımlı olduğu gibi güvenlik önlemlerine de önem vermektedir. Alınan güvenlik önlemleri sayesinde öncelikle ekibimizin, taşınan yükün ve çevredeki insanların güvenliği korunur. Asansörle yapışan taşıma işlemlerinde eğer gerekli güvenlik önlemleri alınmazsa can ve mal kaybı yaşanabilir. Herhangi bir kaybın yaşanmaması adına gerekli güvenlik önlemlerini eksiksiz almaktayız.

Asansörlü Nakliyat Nasıl Yapılır?

Maltepe asansörlü nakliyat çalışmalarında özel araçlar kullanılır. Araç içinde asansör olarak adlandırılan zemin bulunmaktadır. Eşyalar ekip tarafından bu zeminin üzerine yerleştirilir. Araçtan verilen komutla bu asansör yukarı doğru hareket ettirilir. Asansörlü taşıma işleminde genellikle balkon kapıları kullanılmaktadır. Kapı ve penceresi uygun olmayan binalara asansörlü taşıma yapılmamaktadır. Teras kat kullanılarak da taşıma yapılabilir.

Asansörlü Nakliyat Fiyatları Nedir?

Nakliyat çalışmalarında farklı fiyatlar sunulmaktadır. Fiyat farklılığının görülmesinin temel nedeni ise eşya durumudur. Eşya durumuna göre fiyatlar değişebilir. Aynı zamanda mesafe de fiyatları etkilemektedir. Firma olarak bütçe dostu fiyatlarla Maltepe asansörlü nakliyat hizmeti vermekteyiz. Fiyat teklifi yapmadan önce iki adres arasındaki mesafe, taşınacak kat sayısı, eşya miktarı ve ağırlığı değerlendiriliyor. Ardından doğru ve uygun fiyat teklifi yapılıyor.

Müşteri ve firmamız arasında fiyat anlaşması sağlandıktan sonra taşıma için plan hazırlanıyor. Asansörle yapılan taşıma işlemlerinin fiyatı normal taşıma işlemine göre yüksek fiyatlıdır. Fiyatların yüksek olması ise özel araçlarla taşıma yapılmasıdır. Asansörlü taşıma için tecrübe sahibi ekip göre alır. Bu sayede herhangi bir aksilik yaşanmamış olur.    

 

Evden Eve Taşımacılık
Çalışmalarımızı Hızlı ve Güvenli Bir Taşıma Süreci İçerisinde Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti ile Adresinize Teslim Etmekteyiz.
Ofis Taşımacılığı
Ofis Taşımacılığı
Ofis Taşımacılığı Alanında Yıllardır Tüm İş Sektörleri İçin Hizmet Vermekteyiz.
Şehir İçi Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat
Şehir İçi Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat
Şehir İçi Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat Alanında Yılların Verdiği Deneyim ile İhtiyacınıza Uygun Nakliye Hizmeti Vermektedir.
Bizimle Tanışın
Hakkımızda

1997 Yılında kurulan firmamız uzman deneyimle İstanbul Kartal Ve Beşiktaş merkezli kurulan Garantili, Sorunsuz ve Güvenli şekilde taşımacılık yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini öncelik olarak belirleyen firmamız sabit fiyat garantisi ile tüm Türkiye geneline çalışmaktadır. Asansörlü, sigortalı taşımacılık hizmeti veren devlet kurumlarına ve kurumsal taşıma işlemlerine özel fiyatlar uygulamaktadır. Uzman ve güvenilir kadrosu ile eşya ve ürünleriniz özenle taşınır, zarar görmeden yeni yerine yerleştirilir. Geniş araç parkuru ile taşıma konusunda en iyi hizmeti sunmaktadır. İster şehir içi ister şehirler arası , ister parça eşya ister bütün evinizi taşıyın. Hızlı ve güvenli hizmet 

 
Hakkımızda
HİZMETLERİMİZ
NELER YAPIYORUZ
 
Evden Eve Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Evden eve nakliyat işlemi uzaktan bakıldığından kolay ve yapılması basit bir işlem dahilinde
Şehir İçi Nakliyat
Şehir İçi Nakliyat
Şehir içi taşınma süreçlerinde mesafe kısa olsa da eşyaların hasar almaması için nakliyeci 
Ofis Taşımacılığı
Ofis Taşımacılığı
Ofis eşyalarının birçoğu elektronik cihazlar olduğu ve kaybolmaması ya da kırılmaması
TÜM HİZMETLERİMİZ
Çalıştığımız Markalar
 
 
 
MALTEPE
EVDEN EVE NAKLİYAT
 
 
Ataşehir Evden Eve Nakliyat
5 EYLÜL 2019
Maltepe Nakliyat olarak Ataşehir evden eve nakliyat hizmeti verilmektedir.
 
Beykoz Evden Eve Nakliyat
5 EYLÜL 2019
Maltepe Nakliyat olarak profesyonel kadromuz, modern ekipmanlarımız,
 
Bostancı Evden Eve Nakliyat
5 EYLÜL 2019
Maltepe Nakliyat Bostancı evden eve nakliyat, sizlerin ihtiyacı olan tüm nakliye işleri
 
SIK SORULAN SORULAR
Evden Eve Nakliyat Firmasıyla Anlaştığımda, Ben Neleri Toplamalıyım ?
Evden Eve Nakliyat Firmasıyla Anlaştığımda, Ben Neleri Toplamalıyım ?
İstanbul Evden eve nakliyat firmasıyla anlaşma koşullarınıza bağlıdır. Ekonomik çalkantılar içerisinde olan ülkemizde, maddiyatını düşünen müşterimizin istediği tarzda da taşıma yapabiliyoruz. Fakat tam teşekküllü anlaştıysanız, sadece özel eşyalarınızı toplamanız iyi olur.
Evden eve nakliyat kaç kişiyle Yapılmaktadır?
Taşınma İçin Nakliyat Firmasına Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Ev Taşıma Kaç Saat Sürer?
Müşterilerimiz Ne Dedi?
YORUMLAR
 
Comments
DANIŞMAN
Can Ayhan Doğan
maltepe nakliyat son derece güvenli evimizi çok kısa bir sürede taşıdılar tebrikler tavsiye ederim
★★★★★
Comments
esnaf
Şükrü Yavuzaslan
maltepe nakliyat son derece güvenli evimizi çok kısa bir sürede taşıdılar tebrikler tavsiye ederim
★★★★★
Comments
ev hanımı
Melek kiliç
İstanbul Beşiktaş tan Adana Kozan eşyamizi Maltepe nakliyat ile taşittik çok memnun kaldım gerçekten güvenilir ve kaliteli elemanlarla çalışıyorlar
★★★★★
Comments
esnaf
Yusuf Ferhat Uluç
Evimizi Maltepe nakliyat ile taşıdık çok memnun kaldık her kes e tavsiye ediyoruz
★★★★★
 
 
 
 
Şehir İçi Yük Taşımacılığı%100
 
Depolama%95
 
Evden Eve Taşımacılık%99
 
Şehirler Arası Evden Eve Nakliyet%85