Telefon
WhatsApp

Kocayurtlar Masa Sandalye

şükrü yavuzaslan

0531 383 72 40

https://kocayurtlarmasasandalye.com.tr/

kocayurtlarmasasandalye@gmail.com

İstanbul

Gaziosmanpasa

Şemesipaşa Mah. 57 Sokak No: 5 Küçükköy Gaziosmanpaşa İSTANBUL

257 Görüntülenme

Hakkımızda

Kocayurtlar Ticaret, İmalat Toptan Satış Türkiyenin Her Yerine Kargo İle Gönderme İmkanı Kaliteli Malzeme Ve İşçiliği İle Fark Yaratır. İstanbul İlinde Masa Hizmetleri.

Yılların Deneyimi İle Kusursuz Ve Müşteri Odaklı Hizmet Anlayışı. Sandalye Numaralarımızdan Firmamıza Ulaşıp Detaylı Bilgiye Ulaşabilirsiniz.

Hi̇zmetleri̇mi̇z
Verdiğimiz hizmetlere aşağıdan ulaşabilirsiniz
Cafe Masa Koltuk Takımı

Cafe Masa Koltuk Takımı

Masa Sandalye Takımı ile uyumlu Ürünler Bulabilirsiniz. Kaliteli Masa Sandalye Çeşitlerinde Geniş Model ve Renk Seçeneği Burada! Dayanıklı bir yapıya sahip olması sayesinde çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilen bu ürün modelleri vücut ergonomisine uygun olarak tasarlanıyor. Bu sayede rahatlık beklentisini de fazlası ile karşılamayı başarıyor.

 
Cafe Oturma Takımı

Cafe Oturma Takımı

En şık ve en kaliteli masa tablası modellerini ulaşmak için farklı platformlarda zaman kaybetmeyin. Sitemize tıklamanız halinde son derece geniş bir model ve renk seçeneği yelpazesi eşliğinde ihtiyacınız olan masa tablası modellerini toptan sipariş vererek temin edebilirsiniz. Aradığınız her türlü tasarımı alternatifleri ile birlikte bulmak istiyorsanız en doğru adrestesiniz. Oval masa tablası ve kare masa tablası çeşitleri için Ana Dağıtım’ı tercih edebilirsiniz.

 
Restaurant Masa Sandalye

Restaurant Masa Sandalye

Koleksiyonumuz içerisinde yer alan tasarımlar geniş renk skalası sunuyor olmasıyla da kullanıcılardan tam not alıyor. Aradığınız her türlü rengi alternatif tonları ile birlikte sitemizden temin edebilir ve böylelikle işletmenize rengarenk bir görünüm kazandırabilirsiniz. Dilerseniz sadece tek renkte dizayn edilen masa sandalye takımı modellerine de yönelebilirsiniz.

 
Ev ve Yaşam Takımları

Ev ve Yaşam Takımları

Elektrostatik toz boya ile renklendirilen ve korozyona karşı dirençli olan  metal koltuk modelleri de tercih edilebilir.  Dayanıklı bir yapıya sahip olması sayesinde çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilen bu ürün modelleri vücut ergonomisine uygun olarak tasarlanıyor. Bu sayede rahatlık beklentisini de fazlası ile karşılamayı başarıyor.

 
Sandalye İmalatı

Sandalye İmalatı

Günümüzde mobilyaların çok yönlülüğü, pratikliği, taşınabilirliği ve ergonomisine büyük önem verilmektedir. Küçük bir odaya gayet şık ve zarif bir sandalye ürünü almak oldukça mümkün. Artık birçok kişi, bireysel parametrelere göre özel yapım mobilyaları tercih ediyor. Palmiye Koçak ürünlerimiz konfor ve sağlamlığı kalite standartlarında müşterilerimize sunmaktadır. Müşterilerimizin talep ettiği ölçü ve kumaş özelliklerinde üretim yapılmaktadır ve böylece özelleştirilme imkanı sunarız.

 
Cafe Koltuk

Cafe Koltuk

Oturma gurubu olmazsa olmazı arasında oturma grupları yer almaktadır. İçerisinde çoğu zaman berjer, ikili ve üçlü gibi koltukların yer aldığı takımlar evlerin başköşesinde konumlandırılmaktadır. Modern tasarımlar ve özgün modeller evinize estetik bir hava katar. Eviniz için seçeceğiniz koltuk takımı modern bir görünüme sahip olsun istiyorsanız ahşap ayaklı modelleri tercih edebilirsiniz.

 
Ahşap Tablalı Cafe Restoran Masası Metal Ayaklı

Ahşap Tablalı Cafe Restoran Masası Metal Ayaklı

Cafe,restoran ve otel tarzı işletmelerde az yer kaplamasını arzu ettiğiniz yerler için uygundur. Yuvarlak Büyük Ahşap Tablalı Cafe Restoran Masası Siyah Metal Ayaklı Cafe,restoran ve otel tarzı işletmelerde az yer kaplamasını arzu ettiğiniz yerler için uygundur.

 
Mekanlar için Özel Tasarım

Mekanlar için Özel Tasarım

Cafe, bar, restaurant ve tüm mekanlar için ortak alan, yeme içme ve organizasyon masa, sandalye ve metal masa ayakları üretimini yapmaktayız.

 
Cafe Masa Sandalye

Cafe Masa Sandalye

afe masa sandalye siparişlerinizi toptan ya da perakende olarak cafe masa sandalye fiyatları ve imalatı için firmamızı arayabilir, ürünlerimizi görmek isterseniz

Farklı Çeşi̇tleri̇mi̇z İle Fark Yaratıyoruz
Bizden son haberlere ve duyurulara ulaşmak için aşağıdaki listelere gözatabilirsiniz
Metal Ayaklı Masa
Çapraz Metal Ayaklı Restoran Cafe Otel Masası Bazı dış mekan malzemeleri ideal koşullar altında yıllarca dayanabilir ancak her bahçe mobilyası sandalye, masa ve sandalyesi zorlu hava koşullarında aynı performansı sağlayamaz. Bu nedenle bölgenizin iklimini dikkate alarak ürün seçmelisiniz. Kullanım sıklığı ne olursa olsun malzemelerin her koşulda dayanıklı olması gerekir.
 
Masa Sandalye İmalatı & Proje
Çok kirli olmayan laminat özel bir bakım gerektirmez ve nemli bir süngerle kolayca temizlenir. Pratik ve estetik olan bu masa tablaları, kapalı dış mekan kullanımına ve profesyonel kullanıma uygundur.
 
Metal Sedirler
Metal cafe sedirleri genellikle metal, alüminyum veya galvanizli çelik gibi malzemelerden yapılır. Metal cafe sedirleri genellikle hafif ve dayanıklıdır, aynı zamanda kolay temizlenir ve uzun ömürlüdür. Metal cafe sedirleri arasında en popüler olanlar arasında:
 
Cafe Masaları
Cafe Berjer, tek tek veya takım olarak satın alınabilen çok çeşitli kafe masası sandalyelerine sahiptir. Sandalyeler ahşap, çelik ve plastik gibi malzemelerden yapılmıştır. Ayrıca kırmızı, beyaz, yeşil, siyah ve mavi gibi birçok farklı renk mevcuttur. Sandalyeler, dört kişilik yuvarlak masalar veya sandalyenin sırtlığının yüksekliği ayarlanarak müşterinin boyuna göre ayarlanabilen iki kişilik dikdörtgen masalar gibi birçok şekle sahiptir.
 
Restaurant Cafe Metal Ahşap Masa Modelleri
İmalatçı firmamız mekanlarınıza özel ölçü ve modellerde Restaurant cafe metall ahşap masa modellerini üretmektedir.
 
Mutfak Masa Sandalye Takımları
Renk ve detay arayışınıza göre tasarımını pek çok ustanın bizzat yaptığı özel modelleri tercih edebilirsiniz. Bu da mutfağınıza ekstra bir renk ve sanatsal detay demek!
 
8 Kişilik Masa Takımı
Sadece kalitesi ile değil konforlu ve kullanışlı olmasıyla da ön plana çıkan masa sandalye takımları arasında werzalit modeller ve rattan tasarımlar da bulunuyor. Kare, dikdörtgen ya da yuvarlak formda hazırlanan en şık masa modellerine  vücut ergonomisine uygun olarak dizayn edilen konforlu sandalye modelleri eşlik ediyor. 
 
Desenli Masa Takımı
Trend desenlerle dizayn edilen cafe masa tablası modelleri mutlaka göz atmanız gereken tasarımlar arasında yer alıyor. Compact laminat materyallerden hazırlanan ve dayanıklı bir yapıya sahip olan bu tasarımlar desenleri ile dinamik bir görünüm sergiliyor. Sadece iç mekanlarda değil dış ortamda kullanıma uygun olan masa tablası modelleri de alternatifleriniz arasında mevcut. Masa tablası yuvarlak çeşitlerini de bulabilirsiniz.
 
Orta Sehpa
Konforlu bir kullanım sunuyor olması ile ön plana çıkan pedli koltuk modelleri  kafe ve restoranlarda kullanım için de uygundur.  Balkonda ya da bahçede kullanabileceğiniz koltuk tasarımlarını da sizlerle sitemizde buluşturuyoruz. Kullanılmadığı durumlarda üst üste istiflenebilen koltuk modelleri her türlü hava koşuluna karşı dayanıklı olması ile de beğeni topluyor.
Masa Sandalye İmalat Satış
Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara aşağıdan ulaşabilirsiniz